linda molenaar

/linda molenaar
linda molenaar 2017-05-31T11:46:37+01:00

Linda Molenaar

Ik ben een betrokken en hands-on communicatieadviseur en webredacteur. Met mijn open en nieuwsgierige houding maak ik me nieuwe materie snel eigen. Ik ben praktisch ingesteld en ga voor resultaat. Het werken met beperkte budgetten heeft ertoe geleid dat ik zakelijk, kritisch en zeer kostenbewust ben. Ik werk graag samen met verschillende mensen, waarbij ik zelfstandigheid in werken belangrijk vind. De afgelopen jaren heb ik verschillende communicatiefuncties bekleed in diverse organisaties en daarmee een veelzijdige expertise opgebouwd binnen het communicatievak. Van communicatieadvies tot het laten ontwikkelen van een doordachte website. Van een pakkende brochure tot het uitzetten van een mediacampagne. Ik heb een uitgebreid netwerk aan fotografen, vormgevers, drukkers en websitebouwers. Kortom: ik verzorg uw communicatie van a tot z. Dat werkt snel, efficiënt en kosten besparend!

Linda is een intelligente creatieve professional, die geconcentreerd aan een project kan werken en tegelijkertijd anticipeert op wat komen gaat. Zij is vrolijk en loyaal en daardoor een fijne collega.
Beppie Blankert, Directeur, Dansgroep Amsterdam
Met Linda heb ik erg fijn gewerkt toen ik tv-uitzendingen maakte over het Zeeland Nazomerfestival voor Omroep Zeeland. Zij heeft een vanzelfsprekend gevoel voor doelgroepen en hoe je die op een originele manier kan bereiken. Ze heeft veel praktische ideeën, is vindingrijk en een leuke sparringpartner!
Cathelijne Huijs, Omroep Zeeland
Linda is creatief, verantwoordelijk, neemt initiatieven en werkt heel goed samen. Enthousiast en communicatief!