diensten

/diensten
diensten 2017-05-31T11:46:39+01:00
Samen tot de kern komen: Waar gaat het om, wie moeten we bereiken en hoe gaan we dat doen. Ik adviseer u over de te volgen communicatiestrategie waarmee we de doelgroep gaan bereiken. Ik schrijf het communicatieplan en stel de optimale middelenmix samen. En als u wilt, voer ik het plan ook uit. Een goede strategie is belangrijk, maar ook een goede uitvoering is onontbeerlijk.
Een goed doordachte huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en werkt kostenbesparend.  Met mijn ruime ervaring in het coördineren van deze trajecten verzorg ik het hele project van a tot z. 
Een goed opgebouwde website met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem levert u voordeel op. Een wijziging in de menustructuur, het plaatsen van een bericht of het toevoegen van beeldmateriaal. U kunt het allemaal zelf en dat is snel en voordelig. In mijn netwerk heb ik vormgevers en bouwers die service en kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Ook adviseer ik over  het ontwikkelen van digitale nieuwsbrieven. 
Tekst voor een brochure, jaarverslag, website, nieuwsbrief of persbericht. Voor iedere uiting schrijf ik een aansprekende en begrijpbare tekst, afgestemd op de doelgroep. Ook het redigeren van bestaande teksten behoort tot de mogelijkheden.
Een aansprekende flyer, overzichtelijke brochure, een gestructureerd beleidsplan of jaarverslag. Ik verzorg voor u een goed uitziend en professioneel eindproduct. Door mijn ervaring met drukwerkbegeleiding en mijn netwerk bent u verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Bij de organisatie van een evenement komen alle denkbare vormen van communicatie bij elkaar. Aankleding en zichtbaarheid van het evenement, pers, uitnodigingen, brochures, posters, mediacampagnes, nieuwsbrieven. Ik regel het met plezier voor u. En uiteraard bewaak ik de begroting zodat u achteraf niet voor financiële verassingen komt te staan.